1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Lux Express lisab tänasest Tallinn-Haapsalu liinile uue kiirbussi
Lux Express lisab tänasest Tallinn-Haapsalu liinile uue kiirbussi

Lux Express lisab tänasest Tallinn-Haapsalu liinile uue kiirbussi

Lux Express
Foto: Lux Express

Alates tänasest lisab Lux Express Tallinn-Haapsalu liinile uue hommikuse väljumise. Uue väljumise näol on tegemist Lux Expressi esimese kiirliiniga kahe linna vahel.

Bussireisijate arv kasvas Tallinn-Haapsalu liinil ainuüksi selle aasta jaanuaris 2500 reisija võrra võrreldes möödunud aasta jaanuariga. Kasvava nõudluse rahuldamiseks lisab Lux Express sõidugraafikusse uue kiirliini, mille sõiduaeg kahe linna vahel on 1 tund ja 35 minutit.

Lux Expressi Eesti kommertsjuht Märt Sibrik selgitas, et inimesed hindavad tänapäeval oma aega kõrgelt ja bussiettevõtte eesmärgiks on pakkuda mitte ainult mugavaid, vaid ka kiireid ühendusi. “Kui buss on aeglane ja vana ning sõidugraafik on ebamugav, otsustab inimene auto kasuks. Meie oleme selgelt ühistranspordi usku ning seetõttu seadsime eesmärgiks pakkuda Tallinn-Haapsalu liinil nii tipptasemel busse kui ka mugavat sõidugraafikut ja kiireid ekspressliine,” ütles Sibrik.

Uus kiirbuss väljub Tallinnast kell 6.50 ja jõuab Haapsallu kell 8.25. Haapsalust Tallinnasse väljub buss kell 9.00 ja jõuab kohale kell 10.35. Uue väljumise näol on tegemist Lux Expressi esimese kiirliiniga, mis teeb Tallinna ja Haapsalu vahel neli peatust: Vana-Pääsküla, Turba, Uuemõisa, Niine. Lisaks toimub väljumistel ka kaks nõudepeatust väljumiseks Vahtra peatuses Haapsalus ja Järvel Tallinnas.

Kuna Haapsalu populaarsus reisisihtkohana kasvab ning Lux Express pakub mugavaid ja kiireid bussiühendusi ka naaberriikidega, loodab bussiettevõte meelitada Haapsallu ka välisturiste.

Lux Expressi bussid hakkavad Tallinn-Haapsalu vahel sõitma 12 korda päevas:

Tallinnast Haapsallu: kell 6.50, 10.00, 11.15, 13.30, 15.15 ja 18.30
Haapsalust Tallinnasse: kell 6.30, 9.00, 12.15, 13.30, 16.15 ja 17.30

Head Uudised GoodNews