1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. LISABUSSID! Lux Express tõi tänasest liinidele lisabussid
LISABUSSID! Lux Express tõi tänasest liinidele lisabussid

LISABUSSID! Lux Express tõi tänasest liinidele lisabussid

LuxExpressSeoses SuperBusi lahkumisega katab Lux Express bussiturul tekkinud tühimikku Tallinn-Tartu ja Tallinn-Pärnu liinidel lisabussidega.

Tegemist on Lux Expressi olemasolevate liinilubade alusel väljuvate reisidega, mis tähendab, et samal kellaajal väljub ühe bussi asemel kaks bussi. Lisabusside teekond ja sõidugraafik on põhibussiga samad. Lux Expressi kinnitusel ei pea lisaväljumiste tegemiseks taotlema uusi liinilube, kuid eelduseks on vabade platvormide olemasolu bussijaamas.

Kõik lisaväljumised on saadaval kogu augusti kuu jooksul ning võimalusel ja nõudluse olemasolu korral jätkab Lux Express lisaväljumistega ka septembris. Lux Express paneb reisijaid teenindama kõik vabad bussid. Kokku lisandub iga nädal 78 lisareisi – 50 reisi Tallinn-Tartu ja 28 reisi Tallinn-Pärnu liinil.

Lisaväljumiste hinnapoliitika ei erine põhiväljumiste omast ning Lux Express kinnitab, et ei tõsta seoses ühe konkurendi lahkumisega bussipiletite hinda.

Reisijate bussidesse meelitamiseks alustab Lux Express sel nädalal bussipiletite soodusmüügiga, kus kõigil varajastel ostjatel on võimalik osta piletid kuni 70% soodsamalt. Näiteks Tallinn-Pärnu liinil algavad piletite hinnad Lux Expressi kodulehelt www.luxexpress.eu ostes 1.50 eurost, Tallinn-Tartu liinil 2.4 eurost, Tallinn-Narva liinil 3 eurost ning Tallinn-Riia liinil alates 5 eurost.

Head Uudised GoodNews