1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Kust leida hubane ja kaunis aiamööbel?
Kust leida hubane ja kaunis aiamööbel?

Kust leida hubane ja kaunis aiamööbel?

Foto: Pexels.com

Suviste aiapidude kõrgaeg on kohe-kohe käes ning olemasolev terrassimööbel või puidust aiamööbel võivad vajada väljavahetamist.

Osta mugavalt!

Uue aiamööbli ost nõuab alati planeerimist ja otsustamist – puidust või plastikust, komplektina või eraldi jne. Valik on mitmekesine ning hinnad erinevad.

Siiski tasub enne poodi ruttamist põgusalt tutvuda internetis pakutavaga, sest kunagi ei või teada, millal avaneb võimalus soetada uus aiamööbel taskukohase hinnaga.

Näiteks 1a.ee veebipoe pakkumiste seast leiab igat liiki väga hea kvaliteediga aiamööblit, milleks on:

  • aiatoolid – nii punutud, metallist kui ka plastikust;
  • lamamistoolid – mugavad ja reguleeritava seljatoega;
  • kiiktoolid – ühe-, kahe- kui ka kolmekohalised;
  • lauad – väikesed kohvilauad rõdule, stiilsed lauad terrassile;
  • komplektid – plastikust, puidust, tekstiil plastikraamil ja polüpropüleenist.

Mida tuleks silmas pidada uue aiamööbli valimisel?

Iga kodu on omanäoline ja kohe kindlasti ei sobi sinna suvaline aiamööbel.

Siin on mõned head soovitused, mida tuleks silmas pidada uue aiasisustuse valimisel:

  • Uue aiamööbli valimisel peaks erilist tähelepanu pöörama selle materjalile. Välimööbel võiks vastata ilmastikutingimustele ja olema vastupidavast niiskuskindlast materjalist või viimistletud nii, et see ei pehkiks, pleegiks ega roostetaks, olgu materjaliks siis puit, plastik või metall.
  • Kui sinu koju sobitub kõige paremini tekstiiliga kaetud terrassimööbel, soovitame valida toodete vahel, mille riideosad on lihtsalt eemaldatavad ning pesumasinas pestavad. Sest nagu me teame, määrduvad välistes tingimustel tekstiilosad kõige kergemini.
  • Aiatoolid ja kiiged – nende puhul soovitame tähelepanu pöörate nende kandevõimele, terrassile mõeldud suurte toolide ja laudade korral aga kaalule. Üldjuhul võiks mööbel olla kerge, et seda vajadusel hõlpsalt ühest kohast teise transportida.
  • Lisaks eeltoodule on väga oluline, et uus mööbel oleks mugav, ilus ja sobituks olemasolevaga.

Puit versus plastik

Oled kahevahel ja ei tea, kas valida enda koju puidust või plastkust aiamööbel? Meie tuleme sulle appi!

Puidust aiamööbli eelised:

  • keskkonnasõbralik materjal;
  • lihtne hooldada – välimööblit on soovituslik üks kord aastas hooldada. Sel juhul kestab see koledaks muutumata isegi kümneid aastaid;
  • ei ole külma- ega kuumakartlik ja seda võib vabalt asetada lõkke või grilli lähedusse ilma, et see saaks. Kahjustada.
  • eelistades puitmaterjali, säästad loodust!

Plastikust aiamööbli eelised:

  • laialt kasutatav alternatiivne materjal puidule;
  • mööbel võtab hoiustamisel vähe ruumi, sest plastiktoole on võimalik üksteise sisse asetada;
  • lai valik erinevaid mudeleid ja värvitoone (pruun, hall, beež, punane, roheline, valge jt);
  • spetsiaalsed toolid ja lauad väikestele lastele, mis on värvilised ja kaunite piltidega;
  • kerge hooldada ja ei karda niiskust;
  • pika kasutuseaga;
  • võrreldes puidust ning metallist toodetega on hind soodsam;
  • kergekaalulised ja lihtne transportida.

Aitame teha häid valikuid!

Milline on aiamööbel, mis sobituks hästi terrassile ja rõdule, olles samas ka ilus, silmapaistev, praktiline ja trendikas?

Parim mugavus ja kaasaegne disain – terrassimööbel

Vastupidavast materjalist aiamööblikomplekt, näiteks Curver Corfu Set Beige, teenib sind ja sinu peret pikki aastaid. Lisaks kaunile disainile on välimööbel tugeva konstruktsiooniga ja mugavate polsterdustega, mis on vastupidav ebasoodsatele ilmastikutingimustele ja UV-kiirte mõjule. Seega ei pea sa enam muretsema, et mõne kasutusaasta pärast tuleb mööbel välja vahetada. Lisaks mahutab kaheinimese diivan ja kaks tugitooli istuma vähemalt 4-liikmelise sõpruskonna, et lõbusalt koos soojal suveõhtul aega veeta. Tootega on võimalik tutvuda SIIN.

Foto: 1a.ee

Klassikaline puidust aiamööbel rõdule

Soovid kaunist mööblit rõdule, et värskes õhus hommikukohvi nautides uudiseid lugeda või päikeseloojangut imetleda? Sel juhul soovitame sulle väikeste mõõtmetega kompaktset puidust ajamööblikomplekti. Taoline on näiteks Hecht Balcony Set A, mis sisaldab kahte tooli ja ühte lauda. Kompaktne mööbel võtab vähe ruumi ja seda on väga lihtne hooldada ning hoiustada. Teine variant on ise kombineerida laud ja istumiskohad. Laias valikus erinevatest materjalidest aialaudu (polüpropüleen, klaas ja alumiinium, puit, plastmass, puit ja teras) ning -toole leiab SIIT.

Foto: 1a.ee

Lastele oma aiapink ja -laud

Spetsiaalselt lastele mõeldud plastikust õuemööbel ja näiteks aiapink on hea variant peredele, kus lapsi kasvab rohkem kui üks. Mööbel on sobilik kasutamiseks alates 1,5 eluaastast ja mis peamine, see täidab oma eesmärki ka laste sünnipäevadel. Rõõmsavärvilised lauad-toolid on saadavad ka Disney temaatikaga – Winnie Pooh, Minnie Pink, Cars Red, et iga laps leiaks endale meelepärase tegelasega istumiskoha.

Muuda oma rõdu kohaks, kus on hea hommikukohvi nautida või aed hubaseks, et seal sõpru võõrustada ja suviseid aiapidusid korraldada. Ilusale ja asjalikule aiamööblile lisavad õdusust ja praktilisust erinevad padjakastid, mida on hea kasutada hoiustamiseks, kuid miks mitte ka lisalauana. Peale selle asjalikud päikesevarjud, kaunid võrkkiiged ja kiiktoolid jne. Hea valikuga kvaliteetne terrassimööbel, puidust aiamööbel ja mitmekesise kaubavalikuga aiatooted on saadaval 1a.ee veebipoes.

Tegemist on reklaamartikliga!

Head Uudised GoodNews