1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. Kuidas viimasel sekundil endale ja kallimale ideaalne sõbrapäevadinee korraldada?
Kuidas viimasel sekundil endale ja kallimale ideaalne sõbrapäevadinee korraldada?

Kuidas viimasel sekundil endale ja kallimale ideaalne sõbrapäevadinee korraldada?

Tempo kogub kiirust, töö uputab, äripartnerid ootavad kärsitult tulemusi. Mida rohkem rabeled, seda sügavamaks muutub kohustuste ja täitmata ülesannete soo. Ühel hetkel tekib tunne, et enam hullemaks minna ei saa… aga jälle paned sa mööda – saab ikka küll. Sest nüüd on telefonil südamekalleim, kelle näiliselt sundimatust jutust pudeneb otsekui muuseas juhuslikke märksõnu: pidulik õhtusöök, koosviibimine, sõbrad, üllatus.

Sõbrad ja üllatus? Pärast segadushetke tuhiseb reaalsus sinust üle nagu kiirrong – sõbrapäev! Muidugi! Lubasid ju pärast jõule kompenseerida kingituse unustamise patu. Ja seda veel suurejoonelise õhtusöögiga sõbrapäeval. Aga kuu ajaga muutus ilmselge lubadus ilmselgusetuks. Õnneks on siiski ivake aega. Kiire pilk kalendrisse toob su häälde tahtmatu kiljatuse, mis pälviks tunnustava pilgu isegi Anu Kaalult. Sõbrapäev on ju… kohe! Rahustad kallima kiiresti maha: kõik on korras, kõik on ideaalne. Su mõõdetud ja tüüne hääle taustal ilmub aga laubale jääkülm higipiisk ning pulss läheb lakke nagu märtsijänesel. Mida siis teha? Kas nüüd ongi kõik?

Restoran Cher Ami

Varem küll. Nüüd enam mitte. Vähemalt mitte nende jaoks, kes on tuttavad restoranide reserveerimiskeskkonnaga vabalaud.ee. See suurepärane abiline soovitab restorane ning aitab mugavalt ja kiiresti sobivaks kellaajaks laua reserveerida. Ning kinnitus saabub hetkega.

Hoolimata viimasele minutile jäänud orgunnist, vajad sa oma kallima ja sõprade jaoks parimat. Ja mitte grammigi vähemat. On’s see võimalik? Jah, ja seda tänu vabalaud.ee keskkonnale.

Näiteks pakub ülinoobel Kõue mõis mitte ainult soodsat sõbrapäeva, vaid võimalust veeta nende majesteetlikus asutuses kogu soodne sõbranädal.

Armunud südametele disainitud valentiniõhtu mereandide restoranis

Kes eelkõige mereande fännavad, võivad aga kaaluda einestamist Tallinnas asuvas restoranis “The Seafood Bar”. Armunud südametele disainitud valentiniõhtu pulbitseb õrnusest ja romantikast ja niigi maagilist atmosfääri täiendab elav muusika Zal Juglari esituses.

Romantika koduselt luksuslikus restoranis

Sõbrapäeval õhtustamiseks sobib kindlasti ka romantiline, kuid samas koduselt luksusliku atmosfääriga restoran “Masha”. Meeleolu loob elav muusika, mille toob teieni võluv lauljatar Maria Gertsjak. Õhtu teeb täiuslikuks armastusega valmistatud rikkalik õhtusöök, mis paneb põksuma ka kõige suurema gurmaani südame. Lisaks toob õhtusse sära ka klaasike head ja paremat kihisevat.

Kuldmokas pakutav on inspireeritud Vahemere riikide köökidest selle kõikidelt kallastelt – nii Euroopast, Põhja-Aafrikast kui ka Lähis-Idast.

Sõbrapäeva puhul aga on restoranil igale sõbrale klaasike kihisevat ja käsitöötrühvel.

Valentinipäev on ikka tulvil romantikast, õhtusöögist küünlavalgel, fantaasiarikkast pitspesust ja südamlikest emotsioonidest. 

Just sellise paketi loosib peatselt saabuva armunute päeva puhul välja Restoran Farm koostöös BonBon Lingerie’ga.

Head Uudised GoodNews