1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Kruiisilaev Norwegian Breakaway üllatab jääbaari ja ilutulestikuga
Kruiisilaev Norwegian Breakaway üllatab jääbaari ja ilutulestikuga

Kruiisilaev Norwegian Breakaway üllatab jääbaari ja ilutulestikuga

Norwegian Cruise Line toob mais 2013 liinile uhiuue kruiisilaeva Norwegian Breakaway. 4000 reisijat mahutav kruiisialus ehitatakse Saksamaal Papenburgis Meyer Werfti tehases. Norwegian Breakaway laevakere originaalkujunduse autor on Ameerika popikoon ja kuulsaim veel elav kunstnik Peter Max.

Laeva üheks omanäoliseks atraktsiooniks saab olema ehtne jääbaar, kus valitseb -8 C õhutemperatuur ja mida kaunistavad jäässe valatud New Yorgi tähtsamad maamärgid: Brooklyni sild, Vabadussammas ja Chrysleri hoone. Jääbaaris on kõik jääst, nii baarilett, istmed kui ka joogiklaasid. Joogivalikus on New York City`st inspireeritud kokteilid. Baar asub 8.tekil ja mahutab kuni 25 külalist, kes pääsevad sisse lisatasu eest. Samalaadne jääbaar on ka Breakaway sõsarlaeval Norwegian Epic’ul, mis esimesena maailmas tõi jääbaari merele.

Ainulaadne saab olema ka Norwegian Breakaway plaan korraldada igal kruiisil õhtun ilutulestikushow.

Norwegian Breakaway saabub oma aastaringsesse kodusadamasse New York Citysse maikuu alguses ja alates 12. maist 2013 hakkab tegema 7-öölisi Bermuda kruiise. Oktoobrist 2013 kuni aprillini 2014 sõidutab laev kruiisihuvilisi Manhattani südamest Bahamale ja Floridasse ning Lõuna-Kariibidele.

Head Uudised GoodNews