1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. Kingiidee spordisõbrale! Kingituseks spordisõbrale raamat „Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel”
Kingiidee spordisõbrale! Kingituseks spordisõbrale raamat „Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel”

Kingiidee spordisõbrale! Kingituseks spordisõbrale raamat „Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel”

Järgmisel esmaspäeval, 13. novembril ilmub Kalle Muuli ja Helen Sule poolt kirjutatud raamat „Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel”, kus Eesti tipptennisist räägib oma elust ja karjäärist. Ausalt ja avameelselt. Raamatu esmaesitlus on 13. novembril kell 17.00 Tallinnas, Viru keskuse Rahva Raamatus, kus Kaia Kanepi jagab soovijatele autogramme.

„Kaia on erakordne sportlane, kes on pakkunud Eesti rahvale palju kaasaelamisrõõmu,” ütles Kaia Kanepi pikaaegne mänedžer, raamatu kirjastaja Valdo Randpere. „Kalle Muuli ja Helen Sulg on suutnud kirja panna veetleva spordiloo koos kirgastamise ja traagikaga. Valu ja võlu saavad raamatus kokku peaaegu igal leheküljel. Kaia räägib nii sellest, kuidas sporti teha, kuidas tippu jõuda, kui ka sellest, mida tipus teha ei tasu ja ei tohi.”

„Kaia lugu on mind kui aktiivset tennisisti vaimustanud pikki aastaid,” märkis raamatu üks autoreid Kalle Muuli. „Siirus, millega Kaia oma lugu raamatus jutustab,  on elegantne, kohati skandaalnegi. Kirjutamishoos mõistsime, et inimesed vajavad eeskujusid, et tippu jõuda. Kuid veel rohkem eeskujusid, et tipus püsida. See on kõige raskem, kohati võimatu. Selliseid eeskujusid on meil vähe ning kui on, ei tea me, et nad võiksid need eeskujud olla.”

Ajakirjanik, luuletaja ja kirjanik Kalle Muuli on varem avaldanud luulekogud „Sajus” ja „Klaasi tumeduses” ning ajalooraamatud „Isamaa tagatuba. Mart Laari valitsus 1992–1994″ (2012) ja „Vabariigi sünnimärgid: varjatud murdehetki Eesti poliitikas 1987–2007″ (2013). Aastal 2014 ilmus raamat Reformierakonna ajaloost „Kodanike riik. Reformierakond loomisest kuni tänapäevani” ning 2015. aastal koos Tiit Pruuliga „Vilja teine elu”.

Head Uudised GoodNews