1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. Kingiidee! Kingituseks joogafestivali pilet: proovida saab üle 10 joogastiili
Kingiidee! Kingituseks joogafestivali pilet: proovida saab üle 10 joogastiili

Kingiidee! Kingituseks joogafestivali pilet: proovida saab üle 10 joogastiili

joogafetsival_avamine072
Joogafestivali (2016) peaesineja Ananda Das

Rahvusvaheline Joogafestival toimub 22.-23. juulil 2017 Haapsalus juba kuuendat korda. Festivalil esinevad parimad joogaõpetajad Eestist ja välismaalt. Tutvust saab teha ja proovida üle 10 joogastiili ning kuulata loenguid ja osaleda töötubades.

Peaesineja on järgmisel aastal imekauni tämbri ja tunnetusega muusik Sudha Londonist, kes oma loomingus põimib loitse idamaadest, sufidelt, Tiibeti ja India traditsioonist kui ka Aafrikast, Havailt, põlisameerikast ja mujaltki. Muusika kuulajad lummatakse kaasa lauludesse, palvetesse, vaikusesse.

Kohal on ka särav hatha jooga ja meditatsiooniõpetaja Daniel Strausser Taist, kes on varemgi meie festivali peaesineja olnud ja paljude lemmikuks osutunud. Erilisi tantratöötubasid viib läbi kogenud tantraõpetaja Shanti Limnell oma kaasaga Soomest.

Festivali pealava tegevused ja tervisekaupade bazaar toimuvad Haapsalu Piiskopilinnuse hoovis. Siseruumide toimuvad aga loengud, töötoad ja bazaar on avatud kõrval asuvas kultuurikeskuses.
Põnevad etnorütmid ja alkoholivaba tantsupidu kestavad südaööni Haapsalu linnusehoovis. Põnev ööprogramm on sel korral esimest korda Haapsalu vanakinos – võimalus puhata kogu öö live muusika tervendavate helide saatel.

Kavas on tegevusi nii meestele kui naistele, lastele ja rasedatele, noortele ja eakatele, alles alustajatele ning aastaid joogat praktiseerinutele. Seega, miks mitte kinkida sel aastal pühadeks pilet joogafestivalile!

Piletiinfo Piletilevis!

Head Uudised GoodNews