1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGIIDEE! Kätlin Rohilaid-Aljaste suudab Tescoma-usku panna suurimagi skeptiku
KINGIIDEE! Kätlin Rohilaid-Aljaste suudab Tescoma-usku panna suurimagi skeptiku

KINGIIDEE! Kätlin Rohilaid-Aljaste suudab Tescoma-usku panna suurimagi skeptiku

Tescoma2Jõulupühad ja aasta vahetumine toob kodudesse traditsiooniliselt lookas lauad, muutes meid aktiivseteks toiduvalmistajateks. Kauni, rikkaliku ja hästi õnnestunud peolaua garantiiks on toiduvalmistamisvahendite teadlik valik ehk oskus ohtrate pakkumiste seast langetada õige valik.

Arkogren OÜ müügidirektor Kätlin Rohilaid-Aljaste toob usutluses GoodNews’ile välja uuendusliku brändi Tescoma väärtused ja eelised. Nii tutvustab ta selle kaubamärgi küpsetustarvikute häid külgi ja rõõmustab lapsevanemaid uudisega, et tootesarjas on mõeldud ka ekstra lastele, et need oma fantaasiat saaksid lennutada. Varasematele kogemustele tuginedes jagab Kätlin aga väärt nõuandeid sellegi kohta, millistest ideedest inspireerituna võiks veel kiirustada oma soovide esitamisega jõuluvanale.

Kätlin, kui peate lühidalt ja tabavalt iseloomustama Tescoma kaubamärgi tooteid, siis millised oleksid märksõnad?

Tescoma5Need märksõnad on funktsionaalsus, detailiderohkus, trendikus.

Millal ja kuhu selle brändi tooted Eestis jõudsid? 

Tegime selle toote maaletoomisega algust 2011. aastal ja väga palju on Tescoma vahendeid rakendust leidnud koolides, lasteaedades, restoranides, üldse toitlustamisega tegelevates ettevõtetes.

Kas selle aja sisse mahub ka juba mõningane tagasiside tarbijatelt?

Tescoma4Küpsetustarvikud on väga kiidetud, kuna esindatud on kõikvõimalikud lahendused alustades mõõtevahenditest ja lõpetades kaunistamiseks mõeldud tehniliste võimalustega igale maitsele.

Milliseid toitusid nende vahenditega valmistada saab ja milliseid erilisi tarvikuid komplekt sisaldab?

Võimalused nii soolaste kui maiusroogade valmistamiseks on väga suured – ole ainult leidlik!

Eriti soovin aga rõhutada väga heade küpsetusvormide olemasolu komplektis. Lisaks leiab sealt suurepärase mugava praekahvli, mis mõõdab temperatuuri. Köögist ei saa puududa pajalapid, mille Tescoma on loonud uuenduslikult kummist ja need on väga kergesti hooldatavad. Jõulud on praegu mõistagi aktuaalne teema, seega leiab vorme piparkoogirongide, -majade, -kellukeste, -kuuskede jne küpsetamiseks ning kõikvõimalikke tarvikuid nende kaunistamiseks.

Sageli soovivad köögis ka lapsed toiduvalmistamisel kaasa lüüa. Kui mugavad ja ohutud on Tescoma küpsetusvahendid lastele?

Tescoma3Tescomal on loodud lausa spetsiaalselt lastele mõeldud komplekt. Muuhulgas on selles olemas toredad vormid näiteks muna praadimiseks, kusjuures nendele küpsetusnõudele on antud toredad kujud nagu part, auto või nuku. Ka saavad nad piparkooke pressida plastist vormidega.

Mis motiveeris Teid kaasa lööma Eesti esimese heade uudiste portaali GoodNews jõulukingiidee kampaanias?

Heategevus pole mind kunagi ükskõikseks jätnud. Lisaks aitab kingidee projekt advendi- ja jõuluajal paremini meelde jääda, käivitab fantaasiameele ning pakub meeldivaid elamusi ja üllatusi.

Tescoma6Rääkige veidi ka enda kogemustest Tescoma tootesarjaga ning kui Teil tuleks sõbra jaoks midagi jõuluvana kotti panna, siis milline oleks valik?

Mu isiklikud lemmikud on tainamatt, millele tainas kinni ei jää ja millel pole tarvis jahu kasutada, siis spetsiaalne šampanjapudelile mõeldud kork, mis tõepoolest aitab gaasid säilitada veel nädalaks ning erinevad jäätisevormid lastele.

Jõuluvana kotti sokutaksin piparkoogivormid rongide valmistamiseks, elektroonilise mõõtelusika ning just mainitud šampusepudeli korgi.

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews