1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGI TERVIST! Reval-Spordiga kingid tervist ja rõõmu
KINGI TERVIST! Reval-Spordiga kingid tervist ja rõõmu

KINGI TERVIST! Reval-Spordiga kingid tervist ja rõõmu

Tallinna suurim spordiklubi Reval-Sport, kus on üheksa treeningsaali, jõusaal ning kümne basseini ja mitme saunaga veekeskus, pakub soodsat stardipaketti treeningute alustamiseks ja taskukohast aastapiletit. Need võiks mahtuda ka jõuluvana kingikotti.

Stardipaketi kaudu on hea tutvuda erinevate trennivõimalustega. Pakett sisaldab 30-päevast limiteerimata kuukaarti, kehaanalüüsi, personaaltreeningut ja toitumisnõustamist. Aastase paketi puhul saate endale ka tugitreeneri, kes on alati valmis nõustama ja toetama.

„Esmasel tasuta konsultatsioonil annab treener sõltuvalt eesmärgist individuaalselt soovitusi, millised treeningud on kõige sobivamad ning kuidas neid oma treeningplaani sättida. Tihtipeale ei ole oluline see, kui palju treenida, vaid just kuidas treenida,“ märkis klubi turundusjuht Helen Partasjuk-Sootla. „Õigesti valitud treeningud ja nende järgimine aitavad eesmärki saavutada oluliselt kiiremini ja tõhusamalt. Samuti saab konsultatsiooni käigus vastused mis tahes teistele treeningualastele küsimustele. Tugitreeneri ülesandeks on jälgida teie regulaarsust treeningutel ning suunata teid õigesti ja tervislikult ennast liigutama terve aasta vältel.“

Reval-Spordis on valida enam kui 35 erineva treeningrühma vahel, mis mõeldud erinevas eas ja vormis liigutamishuvilistele. Näiteks on rühmad lapseootel naistele, emadele beebidega ja väikelastega, samuti seenioridele. Erinevatest treeningstiilidest on esindatud shaping, jooga, võimlemine, spinning, ujumine, aga ka postitants jpm.

Kiika võimalusi!

 

 

Head Uudised GoodNews