1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. KINGI PUHKUS! Üllata oma lähedast või sõpra Estonian Airi kinkekaardiga
KINGI PUHKUS! Üllata oma lähedast või sõpra Estonian Airi kinkekaardiga

KINGI PUHKUS! Üllata oma lähedast või sõpra Estonian Airi kinkekaardiga

Üllata oma lähedast või sõpra Estonian Airi kinkekaardigaEstonian Airi kinkekaart on alati hea kingitus – kingi saaja saab valida just temale sobiva sihtkoha ning lennuaja Estonian Airi kodulehelt.

Kinkekaardi väärtuseks saab valida 50, 100, 300 ja 500 eurot. Kinkekaarti saab kasutada kas osaliselt või täielikult lennupiletite ja lennuga seotud lisateenuste eest tasumiseks, nagu tühi kõrvaliste, reisi- ja piletikindlustus jne. Lennupiletite ostmisel saab ühe makse tegemisel kasutada kuni kahte kinkekaarti.

Kinkekaart saadetakse pärast selle eest tasumist pdf-failina ostuprotsessis sisestatud meiliaadressile.

“Reisimine on alati seotud emotsioonidega, pakkudes vaheldust ning elamusi argipäevarutiini unustamiseks. Meie poolt pakutav kinkekaart on mugav ja hea alternatiiv oma lähedaste ja sõprade meelespidamiseks või õnnitlemiseks tähtpäevade puhul,“ rääkis Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

„Estonian Airi käesoleva aasta suvesihtkohtade valik on möödunud aastaga võrreldes laiem ja lennuperiood pikem. Praegu on parim aeg puhkuseplaanid paika panna ja miks mitte vürtsitada seda lühema või pikema linnapuhkusega Pariisis, Berliinis, Viinis, Nice’is, Splitis, Milanos või Münchenis,“ lisas Randveer.

Kinkekaardi võib saata nii otse kingisaaja meiliaadressile kui ka ostja meiliaadressile, et kinkekaart printida ja isiklikult üle anda. Kinkekaart pole tagastatav ega raha vastu vahetatav. Kinkekaart on kehtiv üks aasta kinkekaardil näidatud kuupäevani.

Estonian Airi kinkekaardi kohta saab lugeda täpsemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews