1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. KAMPAANIA “JÄRGMINE PEATUS”! Avasta Eestimaa põnevaid paiku
KAMPAANIA “JÄRGMINE PEATUS”! Avasta Eestimaa põnevaid paiku

KAMPAANIA “JÄRGMINE PEATUS”! Avasta Eestimaa põnevaid paiku

ElronTäna alustab Elron kampaaniaga ,,Järgmine peatus”, et kutsuda inimesi rongiga Eestimaad avastama. Koostöös omavalitsuste ja ettevõtjatega tutvustatakse kohalikke vaatamisväärsusi, kohapeal ootavad rongisõitjaid eripakkumised. Igal nädalal kuni suve lõpuni on sihtpunktiks üks Eestimaa rongipeatus, esimeseks peatuseks on Paldiski.

,,Kutsume eestimaalasi minipuhkusele mõnda toredasse Eestimaa paika selle koha ajalugu, vaatamisväärsusi ja loodust imetlema. Infot ja inspiratsiooni selleks pakume iga sihtkoha kohta oma kodulehel.“ ütles Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mai Vahtrik. ,,Ühtlasi kutsume inimesi sõitma Eestimaad avastama rongiga, mis on üks keskkonnasäästlikumaid transpordivahendeid.”

,,Järgmine peatus: Paldiski”

27. juunist 3. juulini kutsub Elron rongiga Paldiskisse. Paldiski on Põhja-Eesti põnevaim sadamalinn, mis on parajas kauguses, et nautida kogu Pakri poolsaare imelist loodust, matkata piki võimsat pankrannikut, uurida Peetri kindlust, külastada Eesti kõrgeimat Pakri tuletorni ja Amandus Adamsoni muuseumit. Vaid lühikese paadisõidu kaugusel Paldiskist on saladuslikud Pakri saared.

Nädala jooksul saab rongipileti või Elroni Sõidukaardi ettenäitamisel külastada 50% soodsamalt Pakri tuletorni ning kujur Amandus Adamsoni muuseumi. Tavernis Peetri Toll saab põhiroa ostmisel kohvi tasuta.

„Meil on heameel, et Elron viib selliseid kampaaniaid läbi. Paldiski linn on täis põnevaid kohti ja lugusid ning kindlasti tasub kampaania raames pakutavaid võimalusi kasutada,“ ütles Paldiski Ettevõtjate Liidu tegevjuht Jaanus Saat. „Paldiski Ettevõtjate Liidu üks eesmärk on Paldiski parimate võimaluste tutvustamine ja antud koostöö Elroniga, aitab sellele kindlasti kaasa.“

Elron_Paldiski

Head Uudised GoodNews