1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. Kadriorus toimub tuleetenduskunstifestival
Kadriorus toimub tuleetenduskunstifestival

Kadriorus toimub tuleetenduskunstifestival

Laupäeval, 9. veebruaril avab Kadrioru park uksed imelisse lume- ja tulemaailma, kus kell 16 algab lumememmede meisterdamine ja kell 17 Kadrioru kontserdiväljakul  tuleetenduskunstifestival FAW Cup 2019.

„Iga lumememm on omamoodi kunstiteos ja lumememmemeister kunstnik, kelle materjaliks on taevane lumi,“ kutsus Kadrioru pargi juhataja Ain Järve kõiki rõõmsameelseid inimesi lume- ja tulepeost osa saama. Lumest meistriteosed jäävad Kadrioru 300. juubelit tähistama seniks, kuni külma jätkub.

Kuna lumetahukaid on piiratud koguses, tuleks registreeruda meisterdamisele võimalikult kiiresti, saates kirja: lumememmed@kadriorupark.ee. Iga võistkond saab lumekuubi mõõtudega 120x90x180 cm.

Juba 7. aastat aset leidev tulefestival toimub igal aastal erinevas paigas. Tuleartistide võistlusel näeb kohalike ja välismaa artistide tulekäsitlemisoskusi. Võisteldakse kolmes kategoorias: sooloesinemine, grupikava ja improvisatsioon. Võitjad selgitab rahvusvaheline žürii. Peakorraldajaks on Eesti Tuleartistide Liit.

Head Uudised GoodNews