1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. HOOAJALINE LIIN! Avati hooajaline bussiliin Tartu ja Peterburi vahel
HOOAJALINE LIIN! Avati hooajaline bussiliin Tartu ja Peterburi vahel

HOOAJALINE LIIN! Avati hooajaline bussiliin Tartu ja Peterburi vahel

Simple Express  Foto: Simple Express
Simple Express
Foto: Simple Express

Eesti odavbussifirma Simple Express avas selleks suveks kuni 1. septembrini hooajalise bussiliini Tartu-Peterburi-Tartu.

Tartust Peterburi ja tagasi saab sõita igapäevaselt ning reisi pikkuseks on umbes 7 tundi. Lisaks peatuvad Simple Expressi bussid Jõhvis, Sillamäel ja Narvas.

Tartu bussijaamast väljuvad bussid hommikul kell 6.55 ja Peterburi jõutakse kell 13.30. Peterburist väljuvad reisid kell 15.30, jõudes Tartusse kell 22.40. Selleks, et tagada bussiliini sujuv opereerimine ja sõidugraafikus püsimine läbivad Simple Espressi bussid Eesti-Venemaa piiri eelisjärjekorras.

Tartu-Peterburi liini bussipileti hind algab 18 eurost. Jõhvist Peterburi maksab pilet alates 11 eurost, Sillamäelt alates 10 eurost ja Narvast alates 9 eurost. Taskukohase hinna juures pakub odavbussifirma kvaliteetset teenust ning bussides on olemas kõik kaasaegsed mugavused. Simple Expressi bussides on tasuta WiFi ning iga istmepaari juures on ka elektriseadmete laadimisvõimalus (220 V). Simple Expressi bussides on mugavad reguleeritava seljatoega istmed ja piisavalt jalaruumi, iga iste on varustatud turvavööga. Kõikides bussides on ka kliimaseade ja WC.

Simple Express on Eesti odavbussibränd, mis kuulub Lux Express Gruppi. Lux Express Grupp pakub Tartust ja Ida-Virumaalt Peterburgi sõitmiseks ka teisi võimalusi. Riia-Peterburi liinil teevad Lux Expressi bussid vahepeatusi Tartus ja Ida-Virumaal. Lisaks opereerib bussiettevõte Tallinn-Peterburi regulaarliini vahepeatustega Ida-Virumaal nii Lux Expressi kui ka Simple Expressi bussidega.

Simple Express liinivõrk ulatub Peterburist Vilniuseni ning Eesti siseliinidel alustas bussiettevõte reisijate teenindamist 2014. aastal. Lux Express Grupp opereerib Eesti ja Poola siseliine ning bussiliine suuremate Baltikumi linnade vahel ning Peterburi, Minski, Moskva, Praha, Helsingi, Viini, Bratislava, Berliini ja Budapesti suunal.

Head Uudised GoodNews