1. Avaleht
  2. Kampaania
  3. HEATEGEVUSLIK KAMPAANIA! Do Good toetab lapsi riiete ja jalanõudega
HEATEGEVUSLIK KAMPAANIA! Do Good toetab lapsi riiete ja jalanõudega

HEATEGEVUSLIK KAMPAANIA! Do Good toetab lapsi riiete ja jalanõudega

riiete kogumiskampaaniaMTÜ Do Good kutsub üles kevadise suurpuhastuse raames kappidest leitud ja võib olla juba väiksekski jäänud pidulikud rõivad ja jalanõud tooma MTÜ  kogumispunktidesse Tallinna kesklinnas, Peetrikülas ja Viimsis.

“Meie seas on palju raskustes ja paljulapselisi peresid, kelle jaoks on suur probleem leida pere eelarvest raha laste koolilõpu riiete ja jalanõude tarbeks.  Kui lapsi on peres mitu, on see ühe korraga väga suur summa, mis tuleb perel leida. Seetõttu soovimegi  selliste perede, aga ka turvakodu laste jaoks, koguda juba varakult pidulikke kingi, kleite, ülikondi jms.  Tuua võib riideid ja jalanõusid lasteaia lastest abiturientide suurusteni välja. Annetatud asjad toimetatakse Tallinna turvakodude lastele ning koostöös Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liiduga raskustes suurperedele,” rääkis MTÜ Do Good pressiesindaja.

MTÜ Do Good tegeleb peamiselt headelt inimestelt asjade kogumise, nende vajaduspõhise vahendamisega turvakodudele, lastekodudele ja raskustes peredele ning rõõmsate üllatuste valmistamisega nendele lastele. Projekti rahastab EMP toetuste Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel.

MTÜ Do Good tegemistega saab tutvuda SIIN või Facebookis. 

Head Uudised GoodNews