1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. Harju tänava uisuplats pakub romantilisi elamusi
Harju tänava uisuplats pakub romantilisi elamusi

Harju tänava uisuplats pakub romantilisi elamusi

Foto: Vanalinna uisuplats

Pühapäeval kell 11:30-12:30 toimub Harju tänava uisuplatsil lastehommik „Printsessi uisushow“ ja kolmapäeval, 14. veebruaril kell 17:00-22:00 toimub uisuplatsil romantiline uisudisko “Love Is In The Air”, kus romantikahõngu loob värvide mäng jääl koos õhupallidega ja loomulikult romantiline muusika.

Liuvälja juhataja Silver Uustalu sõnul on Harju tänava uisuplatsi hooaeg on täies hoos. „Detsembris külastas liuvälja 18295 ja jaanuaris 17735 uisutajat, mis teeb kahe kuu jooksul kokku 36030 külastust. Tallinna linna üldhariduskoolidele on eraldatud liikumistundide läbiviimiseks tasuta jää aega. Liikumistundide raames on tehtud jaanuari seisuga 12093 külastust ning veebruaris on juba tehtud tublisti broneeringuid koolide poolt. Koolilaste külastuste arvu näitab selgelt, et liikumistunnid liuväljal on populaarsed. Lisaks on toimumas uisuplatsil lahedaid üritusi, kuhu on kõik linnakodanikud oodatud. Üritused on pealtvaatajatele tasuta, kuid jääle pääsu tagab pilet.

Pühapäevasel lastehommikul algab Printsessi uisushow kell  12:00.  Peale Printsessi uisushowd, mis kava kohaselt kestab kuni 12:15-ni, on võimalik Printsessiga koos uisutada ja pilte teha. „Vahetult enne seda kui printsess jääle liugleb, täpsemalt kell 11:30 – 13:00,  tehakse uisukohvikus soovijatele näomaalinguid,“ ütles liuvälja juhataja Silver Uustalu ja lisas, et uisupidu printsessiga on pealtvaatajatele tasuta ning näomaalinguid saab tasuta, kuid jääle mineku eest tuleb maksta.

14. veebruaril kell 17:00-22:00 on uisuplatsil romantiline sõbrapäev ja uisudisko “Love Is In The Air “. „Romantikahõngu loob värvide mäng jääl koos õhupallidega ja loomulikult romantiline muusika,“ lubas Uustalu lisas, et kõigile kaaslasega tulijatele on liuvälja poolt kingitus. „Ajaloolise hõnguga uisuplatsilt saadavat emotsiooni ei anna millegi muuga võrrelda – selline sõbrapäev jääb muinasjutulise mälestusena meelde elu lõpuni!“

Head Uudised GoodNews