1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Mainor Meelis: Golfimängu edendava reisi sihtkoht on eksootiline Agadir
Mainor Meelis: Golfimängu edendava reisi sihtkoht on eksootiline Agadir

Mainor Meelis: Golfimängu edendava reisi sihtkoht on eksootiline Agadir

15.01.15 Golfireis Marokosse26. märtsist 2. aprillini korraldab reisibüroo Mainor Meelis kahes mõttes golfimängu edendava reisi Marokosse Agadiri linna: reisist saadavast tulust toetatakse Niitvälja golfiklubi noortefondi; peaaegu aastaringselt päikesepaistelises Agadiris puhates on aga võimalus ka sealsetel väljakutel golfi mängida.

200 000 elanikuga Agadir on üks olulisemaid turismikeskusi, kuhu koonduvad luksuslikud spaad, ööklubid, kasiinod, jahisadamad, rannapromenaadid ja ka esinduslikud golfiväljakud, tehes linnast värava eksootilisse Aafrikasse. See kaasaegne linn ehitati kuuekümendatel aastatel pärast maavärinat. Maroko ajaloolised linnad Taroudant, Essaouira ja Ouarzazate ning Sahara kõrb jäävad Agadirist bussisõidu kaugusele.

Golfireis Agadiri algab väljalennuga Tallinnast. Iga reisele registeeritud inimese kohta kannab reisibüroo Mainor Meelis 1% reisisummast Niitvälja golfiklubi noortefondile. Möödunud aastal käivitatud Niitvälja noorteprogrammi missiooniks on kujundada noorte hulgas positiivset suhtumist golfi kui sporti ja harrastusse, hoolitseda klubi järelkasvu eest ja aidata kaasa esindusvõistkonna loomisele.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews