1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Finnair avab järgmisel talvel otselennu Miamisse
Finnair avab järgmisel talvel otselennu Miamisse

Finnair avab järgmisel talvel otselennu Miamisse

Finnair toob Helsingi-London liinile juurde ühe lisalennuFinnair avab järgmisel talvehooajal otselennu Ameerika Ühendriikide päiksepaistelisse linna Miamisse. Avataval liinil hakkab opereerima äri- ja tavaklassiga lennuk Airbus A340. Uus lennuliin avatakse 16. detsembrist kuni 21. märtsini ning see lihtsustab oluliselt eestlaste reisimist USA ühte populaarseimasse sihtkohta.

Finnairi Baltimaade müügijuhi Arunas Skuja sõnul on Miami nii Skandinaavia kui Baltikumi piirkonnale oluline sihtkoht, kuhu praegu lennatakse Finnairiga valdavalt ümberistumisega New Yorgist. “Miami oli ka eestlaste seas eelmisel aastal üks populaarseimaid puhkuse- ja ärireiside sihtkohti Ameerika Ühendriigis, mistõttu on uue liini avamine olulise tähtsusega ja rõõmustav uudis ka meie piirkonnale,” ütles Skuja. “Lisaks otseühendusele Miami ja Floridaga, avab uus lennuliin ka võimalusi lendamiseks teistesse USA ning Põhja-Ameerika sihtkohtadesse,” lisas ta.

Helsingi-Miami lennuliin lisatakse ka Atlandiüleste lennuliitude lennugraafikusse, kuhu kuuluvad ka oneworld alliansi partnerid American Airlines, British Airways ja Iberia. See annab võimaluse kombineerida ja sobitada erinevate lennuettevõtete reise, mis tagab reisijale parima lennugraafiku ning hinna. Nii saab kombineerida oma lennuplaani Helsingi kaudu Miamisse, aga tagasilennu sobivate lennuaegadega näiteks läbi New Yorgi, Madridi või Londoni või vastupidi.

Lend Tallinnast Helsingi kaudu Miamisse väljub teisipäeviti ja neljapäeviti kell 08:25 ning jõuab Miamisse kell 14:05 kohaliku aja järgi. Tagasilend väljub Miamist kell 16:00 ning jõuab ümberistumisega Helsingist Tallinnasse järgmise päeva hommikuks kell 12:35. Lend Tallinnast, ümberistumisega Helsingist kestab umbes 12,5 tundi ning tagasilend 13,5 tundi. Varasemalt kulus Tallinnast Miamisse lendamiseks ca 15 tundi. Alates järgmise aasta 3. jaanuarist lisatakse Helsingi-Miami liinile veel kolmas, laupäevane lisalend, millel on Tallinnast lennates pisut erinev lennugraafik.

Miami on linn Florida osariigis, kus elab 400 000 inimest. Piirkond on kuulus eeskätt oma pikkade valgete randade ja erinevate puhkusevõimaluste poolest. Miamist leiab ka kõrgklassilist meelelahutust, häid sportimisvõimalusi ning kultuurilisi vaatamisväärsusi. Linna teatakse samuti ka suure kaubandus- ja finantskeskusena.

Head Uudised GoodNews