1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estravel korraldab nüüd ka pakettreise Miamisse, Dominikaani Vabariiki Puerto Platasse ja Lapimaa suusakuurortidesse
Estravel korraldab nüüd ka pakettreise Miamisse, Dominikaani Vabariiki Puerto Platasse ja Lapimaa suusakuurortidesse

Estravel korraldab nüüd ka pakettreise Miamisse, Dominikaani Vabariiki Puerto Platasse ja Lapimaa suusakuurortidesse

Foto: Pixabay

Eesti suurim reisiagentuur Estravel, mis on seni tegutsenud peamiselt reisiteenuste vahendamisega, laiendas tootevalikut ja korraldab nüüd ise ka pakettreise Miamisse, Dominikaani Vabariiki Puerto Platasse ja Lapimaa suusakuurortidesse.

Estraveli juhatuse liige Aivo Takis kommenteeris uudist: “90. aastate algul oli Estravel Eesti juhtiv pakettreiside tootja nii tšarterlendude kui bussireiside vallas, aga 1995. aastal lõpetasime selle ärisuunaga tegelemise ja Estravelist sai universaalne pileti- ja reisiagentuur. See tähendab agentuuri, mis müüb kõiki reisimisega seotud teenuseid, sealhulgas ka pakettreise, aga ise ei tooda midagi. Täna, 23 aastat hiljem, on taas aeg küps omatoodanguna pakettreise korraldama hakata, kuna Eesti turul on kvaliteetse, kuid samas soodsa pakettreisi järele väga selge nõudlus, mis ületab pakkumist.”

Eesti turul on kvaliteetse, kuid samas soodsa pakettreisi järele väga selge nõudlus, mis ületab pakkumist.

Takis rõhutas, et Estraveli müügikäibest suurima osa moodustab ka tulevikus eraldiseisev lennupiletite ja hotellimajutuse müük. “Jätkame kõigi Estraveli partnerstaatuse saanud reisikorraldajate toodete müüki, mis moodustas eelmisel aastal ligikaudu 15% meie müügikäibest. Neile lisaks pakume alates järgmisest talvehooajast omatoodangut ehk Estraveli enda brändi all opereeritavaid pakettreise, mis sobivad eelkõige kogenud reisijale, kes ei vaja rühmajuhi teenust ega igapäevast programmi, kuid hindab mugavat lendu ja head hotelli soodustatud paketihinnaga,” sõnas Takis.

Esialgu korraldab Estravel pakettreise kolme sihtkohta: Miamisse (USA), Puerto Platasse (Dominikaani Vabariik) ja Kittilässe (Põhja-Soome). Lennud toimuvad algusega Tallinnast ja Estraveli lennupartneriks kõigisse kolme sihtkohta on Finnair. Miami ja Puerto Plata lendudel on ümberistumine Helsingis, Kittilässe toimuvad reisid talvehooajal Tallinnast otselennuga.

Estraveli rühmareiside toote- ja müügijuht Terje Tellis lisas, et kokku on pandud Eesti reisijate jaoks mugavad paketid hoolikalt valitud sihtkohtadesse, mida ettevõtte töötajad ka ise meeleldi külastavad. “Miami reisiprogramm annab suurepärase võimaluse ühendada mitmekesine, kosmopoliitne ja aktiivne Miami lõõgastava kruiisiga Bahama saartel. Dominikaani Vabariigis asuva Puerto Plata tähelepanuväärne ja mitmekesine maastik ühendab merd, mägesid, lopsakaid orgusid, jõgesid ja hulgaliselt imelisi randu. Otselennud Tallinnast Põhja-Soomes asuvasse Kittilässe pakuvad aga mugavat võimalust külastada Lapimaa kahte tuntud suusakuurorti Levi ja Ylläst,” kommenteeris Tellis.

Miami reisiprogramm annab suurepärase võimaluse ühendada mitmekesine, kosmopoliitne ja aktiivne Miami lõõgastava kruiisiga Bahama saartel.

Pakettreiside kestus kõikidesse sihtkohtadesse on 7 ööd. Reisid Miamisse toimuvad novembrist märtsini, Dominikaani Vabariiki detsembrist veebruarini ja Lapimaa reisid detsembrist märtsini.

Head Uudised GoodNews