1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estravel: jahe kevad suurendas suvereiside müüki
Estravel: jahe kevad suurendas suvereiside müüki

Estravel: jahe kevad suurendas suvereiside müüki

Foto: Estravel

Baltikumi suurima reisibüroo Estraveli hinnangul kasvas sel kevadel oluliselt puhkusereiside müük, mistõttu on tänaseks välja müüdud üle 60% suvehooaja reisidest.

AS Estraveli turundus- ja kommunikatsioonidirektori Janika Ritsoni sõnul avaldas suvehooaja reiside müügile mõju tavapärasest jahedam kevad, mis viis eestlaste mõtted soojale puhkusele.

“Soov nautida külma kevade asemel sooja suvepuhkust oli kindlasti üks peamistest põhjustest, mis ajendas inimesi varakult suvereise ostma. Teiseks on märgata, et paljud planeerivadki oma suvepuhkuse üha varem ette, mistõttu otsitakse ja ostetakse omale sobiv suvepuhkusereis ära juba kevadel,” tõdes Ritson. “Siiski ei pea muretsema ka need, kes puhkuse planeerimisega alles nüüd algust teevad – veel praegugi leidub toredaid ja mõistliku hinnaga suvereise,” lisas ta.

Suvehooaja reiside edetabelis hoiab jätkuvalt esikohta Türgi, sest tegemist on rahakotisõbraliku ja kena puhkusekohaga, kus soe suveilm on garanteeritud. “Samas pakuvad eestlastele huvi ka Kreeka, Hispaania ja Bulgaaria, kuhu paljud soovivad ikka ja jälle tagasi minna,” rääkis Ritson.

Estraveli andmetel on eestlaste seas eelistatud suvereisi sihtkohad veel Sitsiilia, Rhodos, Korfu ja Mallorca. Uuematest puhkusekohtadest lennatakse suve veetma Sorrentosse ja Santorinile.

Head Uudised GoodNews