1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estonian Air teenindab Tallinna-Peterburi liini suuremate lennukitega
Estonian Air teenindab Tallinna-Peterburi liini suuremate lennukitega

Estonian Air teenindab Tallinna-Peterburi liini suuremate lennukitega

Alates aprillist 2013 teenindavad Estonian Airi Tallinna-Peterburi lennuliini 88-kohalised CRJ NextGen ja 76-kohalised Embraer 170 lennukid. Suuremad lennukid on kiiremad, mis lühendab lennu aega kahe linna vahel 15 minutit.

Seni teenindasid Tallinna-Peterburi lennuliini 33-kohalised SAAB340 lennukid, mis tagastatakse liisinguandjale lähinädalate jooksul.

Suuremad lennukid pakuvad reisijatele rohkem mugavusi tänu avaramale ja vaiksemale salongile, kus on ühe reisija kohta rohkem ruumi ja suuremad käsipagasiriiulid.

„Peterburi-Tallinna lennuliini kasutatakse nii Tallinnasse kui ka läbi Tallinna edasi lendamiseks meie teistesse sihtkohtadesse, nagu Amsterdami, Stockholmi, Brüsselisse, Kopenhaagenisse ja Oslosse,“ selgitas Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras.

Lennugraafik võimaldab mugavaid lennuühendusi nii ärireisijatele kui ka puhkajatele. Estonian Air lendab Tallinna-Peterburi liinil seitse korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti, laupäeviti ja pühapäeviti.

Head Uudised GoodNews