1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estonian Air hakkab järgmisel aastal Milanosse lendama
Estonian Air hakkab järgmisel aastal Milanosse lendama

Estonian Air hakkab järgmisel aastal Milanosse lendama

Võttes arvesse Eestis tegutsevate ettevõtete ja Estonian Airi eraklientide tagasisidet uute reisisihtkohtade osas lisab Estonian Air oma suviste sihtkohtade nimistusse lennud Tallinna ja Milano vahel. Estonian Airi hooajalised lennud Tallinna ja Milano vahel hakkavad toimuma kaks korda nädalas teisipäeviti ja pühapäeviti ajavahemikus 21.04. – 1.11.2015.

„Milano lennuliini avamine on kahtlemata seotud 2015.aastal toimuva EXPO maailmanäitusega, mis on üks olulisemaid maailmasündmusi. Väikese riigi nagu Eesti jaoks on EXPO oluline sündmus, kuhu on oodatud osalema paljud Eesti ettevõtted. Samas on Milanol väga palju pakkuda ka puhkusereisijatele, kes peavad lugu moest, kunstist ja disainist,” selgitas Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

„Käesoleva suvehooaja reisijateveo positiivsed tulemused on meile andnud kindluse uue sihtkoha lisamiseks ning mida rohkem kliendid meiega lendavad, seda kindlamini saame täiustada oma sihtkohtade valikut eestlastele olulistesse sihtpunktidesse,“ lisas Randveer.

Milano on üks maailma moe- ja disainikeskusi ning tunnustatud ostuparadiis. “Milanos asub maailma üks kuulsamaid ooperiteatreid La Scala, ka on Milano Itaalia renessansi sünnipaik,” kirjeldas Randveer uue sihtkoha võlusid. “Milano Santa Maria delle Grazie kirikus on nähtaval Leonardo da Vinci „Püha õhtusöömaaeg“. Neile aga, kes soovivad linnakärast eemalduda, sobivad ühepäevased väljasõidud maaliliste Como ja Garda järvede äärde.”

Lombardia piirkonna keskus Milano on Itaalia rikkaim ja arenenuim piirkond. Milano, kus maist oktoobrini toimub maailmanäitus EXPO 2015, on Itaalia suurim tööstuskeskus ja üks kuulsamaid „moepealinnu“, mida peab nägema ja kohapeal kogema.

Lennugraafik Tallinna ja Milano Malpensa vahel perioodil 21.04.-1.11.2015

Teisipäev OV233
Väljumine
Tallinn 11:05
Saabumine
Milano 13:05

Pühapäev OV233
Väljumine
Tallinn 06:30
Saabumine
Milano 08:30

Teisipäev OV234
Väljumine
Milano 13:45
Saabumine
Tallinn 17:35

Pühapäev OV234
Väljumine
Milano 09:05
Saabumine
Tallinn 12:50

Ühe suuna piletihind Tallinnast Milanosse alates 99,90 eurost ja Milanost Tallinnasse alates 117,44 eurost sisaldab kõiki makse, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Nende hindadega pileteid on saadaval piiratud koguses. Piletid Tallinna-Milano-Tallinna lendudele tulevad müügile alates 8. septembrist 2014.

Lisainformatsioon ja piletid aadressilt www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 6401 160 ja reisibüroodest.

Head Uudised GoodNews