1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estonian Air avab hooajalised lennud Splitti ja Milanosse
Estonian Air avab hooajalised lennud Splitti ja Milanosse

Estonian Air avab hooajalised lennud Splitti ja Milanosse

Estonian Air19. aprillil 2015 algavad taas eestimaalaste hulgas juba eelmistel hooaegadel populaarseks osutunud Estonian Airi lennud Tallinna ja Spliti vahel.

Split on Horvaatia suurim ja ühtlasi vanim linn Aadria mere rannikul. Arvatavalt umbes 1700 aastat vana Split on Horvaatias tähtsaks linnakeskuseks ja luksusliku puhkuse majakaks. Splitis on kütkestavaid kultuurilisi vaatamisväärsusi, millest tuntuim on Diocletianuse palee. Pärast muuseumide külastust saab lõõgastuda pererestoranides, baarides ja kohvikutes. Kindlasti tuleks suunduda ka Aadria mere saartele ning sisemaale, et avastada selle maa ülejäänud imetabast osa. Külastamist väärib ka rikkaliku looduse ning kaunite koskede poolest tuntud Krka rahvuspark.

Estonian Airi lennud Splitti toimuvad kord nädalas pühapäeviti. Ajavahemikus 24. juunist kuni 26. augustini toimuvad lennud kaks korda nädalas kolmapäeviti ja pühapäeviti. Alates 30. augustist jätkuvad lennud kord nädalas pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini 2015.

21. aprillil 2015 avab Estonian Air lennuliini Tallinna ja Milano vahel.

Milano, kus sel aastal toimub Expo maailmanäitus, on Põhja-Itaalia suurim linn ja üks stiilsemaid linnu maailmas. Siit leiab arvukalt huvitavaid ja imelisi meistriteoseid, mis ületavad kõik ootused ja lootused! Milano on ka moepealinn, millest ei saa üle ega ümber. Kui poodidest hakkab pea ringi käima, siis tuleb restoranide kord pakkuda parimaid maitseid Milano moodi.

Estonian Airi lennud Milanosse toimuvad kaks korda nädalas teisipäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini 2015.

Estonian Air pakub alanud hooajal lende veel mitmesse põnevasse puhkusesihtkohta:

  •  Tallinnast Münchenisse. Lennud Münchenisse väljuvad esmaspäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 24. oktoobrini 2015.
  • Tallinnast Viini. Lennud toimuvad kolm korda nädalas kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini 2015.
  • Tallinnast Nice’i. Aprillist juuni lõpuni toimuvad lennud kord nädalas laupäeviti. Ajavahemikus 23. juunist kuni 25. augustini toimuvad lennud kaks korda nädalas teisipäeviti ja laupäeviti. Alates 29. augustist jätkuvad lennud kord nädalas laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 24. oktoobrini 2015.
  • Tallinnast Pariisi. Lennud toimuvad kolm korda nädalas teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini 2015.
  • Tallinnast Berliini. Lennud toimuvad kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 24. oktoobrini 2015.
Head Uudised GoodNews