1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Elroni rongis toimub Muusikapäeva äratuskontsert
Elroni rongis toimub Muusikapäeva äratuskontsert

Elroni rongis toimub Muusikapäeva äratuskontsert

Homme korraldab Eesti Muusikanõukogu üle Eesti hulgaliselt tasuta kontserte ning üks neist toimub kell 8.40 väljuvas Keila-Tallinn rongis. Hommikuse äratuskontserdi annab viiuldaja Madis Jürgens.

„Meil on väga hea meel, et saame Muusikapäeva raames oma klientidele ühe teistmoodi hommiku pakkuda,“ ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. „Loodan, et Madis Jürgens oma rahvaliku stiiliga toob särtsu nii mõnegi reisija kolmapäeva.“

Madis Jürgens on Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia kontrabassi eriala tudeng, kes mängib vabal ajal viiulil Eesti rahvamuusikat. Muusikapäeva programmis astub ühtekokku üles rohkem kui 650 muusikut üle Eesti. Lühikesed 25-minutilised kontserdid on täpselt parajad muusikalised vahepalad argipäevaks, võimaldades seeläbi kontserdikülastust kõigile huvilistele. Päeva jooksul võib muusikuid kohata mitmel pool ühistranspordis, pankades, kaubanduskeskustes, kirikutes, riigiasutustes ja koolides üle Eesti.

Täielik Muusikapäeva programm on kättesaadav aadressil www.muusikapäev.ee.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ühistranspordiettevõte, mis pakub alates 1. jaanuarist 2014 uute Stadler FLIRT elektri- ja diiselrongidega reisijaveoteenust kõigil Eesti siseriiklikel rongiliinidel. Elron teenindab igapäevaselt üle 200 reisi, kasutades selleks 18 elektrirongi ja 19 diiselrongi. Elron plaanib sellel aastal vedada 5,5 miljonit reisijat. Ettevõttes on 285 töötajat.

Head Uudised GoodNews