1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Elroni rongiliinid said Elisa 4G Interneti osas täiendust
Elroni rongiliinid said Elisa 4G Interneti osas täiendust

Elroni rongiliinid said Elisa 4G Interneti osas täiendust

ElronElisa laiendas sügiskuudel 4G interneti leviala Elroni kahel raudteesuunal, tuues sõitjateni veel kiirema ja kvaliteetsema internetiühenduse.

„Rong on hea ja turvaline liikumisvahend ning sobiv keskkond, kus kooliõpilastel on aega nutiseadmetes õppetöödega ning täiskasvanutel tööasjadega tegelemiseks,“ tõi Elisa võrgujuht Andrus Kaarelson välja rongisõidu jooksul kasutatavate nutiseadmete kasutusmugavusi.

Et internetiühendus saaks rongiga liiklejale veelgi sujuvamaks täiendas Elisa 4G levi Viljandi ja Tartu rongiliinide kõrvale jäävates tugijaamades. „Elroni rongides on tarbijal kasutada WiFi lahendus, mis kasutab oma tööks Elisa tugijaamade signaale väljaspool ronge asuvatest mastidest. Suures ulatuses oli Tallinn-Viljandi ja Tallinn–Tartu sõidusuundadel 4G internet juba olemas, nüüd ehitasime selle veel tihedamaks,“ rääkis Andrus Kaarelson.

Kaarelson täpsustas, et WiFi- ühendust saavad Elroni rongides kasutada kõikide operaatorite  kliendid. „Piisab sellest, kui kasutajal on olemas WiFi võimeline seade,“ lisas Elisa võrgujuht.

Elisa (www.elisa.ee ) on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti. Eestis eelistatuim mobiilsideoperaator Elisa pakub oma klientidele laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Vahendame läbi sidevõrkude inimestele elamusi ja parandame ettevõtete tootlikkust. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa Eesti AS käive oli 2014. aastal 95,2 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews