1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. ELRON KUTSUB AVASTAMA! See nädal kutsub Elron avastama Raplat
ELRON KUTSUB AVASTAMA! See nädal kutsub Elron avastama Raplat

ELRON KUTSUB AVASTAMA! See nädal kutsub Elron avastama Raplat

Elron_RaplaIgal nädalal tutvustab Elron ühte peatuspunkti Eestis. Kuni selle nädala lõpuni saab eripakkumistega avastada Eesti lennuspordi pealinna Raplat.

Rapla sümboliks on uhke Rapla Maarja-Magdaleena kirik, mis on ainus kahe torniga maakirik Eestis. Kiriku kõrval on ajalooline kivisild ning jõepromenaad, mida mööda on võimalik jalutada kesklinnast Vesiroosi terviserajani.

Igal täistunnil ütleb kultuurikeskuse ees asuv Alu mõisahärra kuju saksa keeles kellaaega, talle vastab eesti keeles kuningriiklaste poolt Raplale kingitud Linna Pea kuju. Samal ajal saab Hollywoodi platsil Toivo Kurmeti pingi juures kuulata tema muusikat. Rapla Keskraamatukogu õuealal saab aga kirjanik Andres Ehini pingikobara juures kuulata tema luulet.

Lennuhuviliste jaoks on põnevaks kohaks Kuusikul asuv Rapla lennuväli, mis on Eesti lennuspordi ja -koolituse keskuseks. Eesti Langevarjuklubi ridadesse kuulub üle kümne kogenud instruktori ja klubi kasutuses on konkurentsitult parim hüppelennuk Eestis – Pilatus PC-6 Porter.

Mida Raplas selle nädala jooksul teha saab, näeb SIIT!

Allikas: Kuma FM

Head Uudised GoodNews