1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Eestlased taasavastavad Eestis puhkamise võlusid
Eestlased taasavastavad Eestis puhkamise võlusid

Eestlased taasavastavad Eestis puhkamise võlusid

Foto: Pixabay.com

Kaubamajas esmaspäeval alanud Osturalli seniste tulemuste põhjal on eestlased taasavastamas Eesti spaasid. Soodsate spaapakettide müük lööb rekordeid, ületades eelmist aastat 20% võrra.

“Spaapaketid on Osturallil alati hästi kaubaks läinud, aga et sel aastal edumaa näiteks puhkusereiside ees nii suureks on kasvanud, tuli meile üllatusena. Eriti arvestades puhkusereiside väga soodsat hinda, mis jääb nii mõnelgi juhul alla 300 euro. Selle summa eest saab valida juba 5 sihtkoha vahel,“ kommenteeris Go Traveli turundusjuht Anu Vane.

Kõige rohkem tuntakse huvi Kubija ja Toila spaa vastu, palju küsitakse ka GO Spaad Saaremaal, Estonia Medical Spa & Hotelit Pärnus ning V Spad Tartus.

„Sel aastal tundub huvi jaotuvat ühtlasemini kui varasematel aastatel, sihtkohti uuritakse päris võrdselt. Kuna valikut jagub üle Eesti, ei tõuse ükski piirkond selgelt esile. Näeme aga, et soodsam hind tekitab rohkem huvi, sest pigem lähevad kaubaks lihtsamad, vähem hoolitsusi sisaldavad paketid,“ selgitas Vane.

Puhkusereiside seast tõusevad sel aastal tugevalt esile Bulgaaria ja Kreeka, moodustades kahepeale enamiku kogu Osturalli puhkusemüügist, Türgi jääb kolmandana juba pikalt maha.

„Bulgaaria trumbiks on äärmiselt soodne, 249eurone alghind ning oluline on ka see, et kuupäevavalikut on palju. Kreeka ja Türgi reisid on suveks juba võrdlemisi täis müüdud, nii et soodushindasid saab pakkuda suhteliselt vähestele väljumistele,” rääkis Vane. “Soodsaimad hinnad kehtivad enamasti mai või oktoobri reisidel, näiteks Korfu saarele saab 279 € eest sõita augusti lõpul, Kreetale 299 € eest mai teises pooles. Ilma silmas pidades on see väga mõnus, kuid koolis käivate lastega perele muidugi väga hästi ei sobi.”

Traditsiooniliselt hästi müüvad Osturallil ka Nordica ja AirBalticu lennupiletid, Tallinki laevapiletid ja reisikindlustus.

„Kuna päringute hulk on suur, töötavad meie online-kanalid ja telefonid viimase piiri peal ning päringutele vastamine võib võtta tavapärasest enam aega. Seepärast soovitame kõigil, kel reisipakkumiste vastu huvi, tulla Kaubamajja kohapeale,“ soovitas Vane.

Kampaania kestab Tallinna ja Tartu Kaubamajas veel kuni pühapäeva õhtuni.

Head Uudised GoodNews