1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Eestis peetakse esimene lennupiletite broneerimisvõistlus
Eestis peetakse esimene lennupiletite broneerimisvõistlus

Eestis peetakse esimene lennupiletite broneerimisvõistlus

Kairit Laht

Internetipood SKY24.EE korraldab Eesti esimese lennupiletite broneerimisvõistluse, milleks kasutatakse spetsiaalselt lennupiletite ostmiseks loodud mobiiliveebi. Võistlused toimuvad kahel laupäeval Tallinnas ja Tartus.

SKY24.EE tegevjuhi Kairit Lahti sõnul on tegemist Eestis esmakordselt toimuva innovaatilise broneerimisvõistlusega, mis paneb vastvalminud mobiiliveebi keskkonna korralikult proovile.

“Võistlejate ülesandeks on broneerida ette antud sihtkohtadesse võimalikult palju lennupileteid, mida – tõsi küll – välja ostma ei pea. Võitjaks osutub aja peale enim broneeringuid teinud meeskond, keda premeerime edasi-tagasi lennupiletitega Gruusia pealinna Thbilisisse,” rääkis Laht.

Jõukatsumiseks kasutavad võistlejad Eesti esimest lennupiletite ostmiseks loodud mobiiliveebi SKY24.EE, mis on kättesaadav mistahes nutitelefoniga aadressilt www.sky24.ee/mobile.

SKY24.EE mobiiliveebi lõime selleks, et teha lennupiletite broneerimine ja ostmine võimalikult mugavaks. Sisuliselt on tegemistkodulehekülje miniversiooniga, mis on kohandatud kasutamiseks nutitelefonides ja kust saab käigu pealt omale sobivad lennupileteid osta,” selgitas Laht.

Uut mobiiliveebi rakendavad broneerimisvõistlused leiavad aset kahel järgneval laupäeval: 26. jaanuaril Tallinnas Viru Keskuses ja 2. veebruaril Tartus Tasku keskuses algusega kell 13. Võistlusest on oodatud osa võtma vähemalt 18-aastased ühte mobiiliseadet omavad isikud. Osalemiseks tuleb kokku panna kaheliikmeline võistkond ja registreerida see aadressil marketing@sky24.ee.

SKY24.EE on lennupiletite internetipood, kust saab osta odavaid lennupileteid teenustasuta ja kodunt väljumata. Tegemist on ainsa lennupiletite internetipoega, mis pakub kiiret, professionaalset ja eestikeelset kliendituge.

Head Uudised GoodNews