1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Eesti Buss suurendab istekohtade arvu Tartu suunal
Eesti Buss suurendab istekohtade arvu Tartu suunal

Eesti Buss suurendab istekohtade arvu Tartu suunal

Eesti Buss suurendab istekohtade arvu Tartu suunalSEBE tütarettevõte Eesti Buss OÜ suurendab sel reedel ja pühapäeval populaarsematel Tallinn-Tartu ja Tartu-Tallinn väljumistel oluliselt istekohtade arvu, et teenindada suurenenud reisijate hulka.

„Oleme viimase nädala jooksul meediast lugenud, et reisijatel on raskusi Tallinnast Tartusse ja Tartust Tallinna saamisega. Otsustasime seetõttu panna kindlatele, populaarsematele väljumistele juurde lisabusse, et kõik, kes soovivad, mugavalt oma sihtkohta jõuaksid,“ selgitas Eesti Buss OÜ juhatuse liige Tõnu Ruusamäe.

Nädalavahetuse Ekspressi nime kandvad bussid pannakse käiku reedel ja pühapäeval nii Tallinnast kui ka Tartust kella 13.30 ja 17.30 väljumistele. „Julgelt oodates, et saame lisabussid reisijaid täis ning sõidukulud kaetud, kehtib neil väljumistel kõigile reisijatele üks hind – 6 eurot,“ lisas Ruusamäe. Lisabusside arv sõltub reisida soovijate hulgast, kuid kindlasti on ettevõte valmis igal väljumisel teenindama kuni 200 reisijat.

Piletid mainitud väljumistele saab osta eelmüügist www.tpilet.ee. Reisijatel on veel oluline tähele panna piletil kirjutatut: kui istekoha numbri järel on sulgudes näiteks „Lisabuss 1“ asub istekoht ka vastavalt märgistatud bussis.

Eesti Buss OÜ on SEBE grupi reisijateveoga tegelev tütarfirma, mis opereerib 58 Eestisisest kaugbussiliini.

Head Uudised GoodNews