1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. AirBaltic käivitab Riia-Aberdeen liini
AirBaltic käivitab Riia-Aberdeen liini

AirBaltic käivitab Riia-Aberdeen liini

Läti lennufirma AirBaltic käivitab 30. märtsil 2014 liini Riia ja Suurbritannias asuva Aberdeeni vahel. Uus liin pakub mugavat lennuühendust nende kahe linna vahel ning ka edasistesse AirBalticu sihtkohtadesse Baltikumis, Skandinaavias, Venemaal ning SRÜ riikides.

“Igal kuul on AirBaltic saavutanud järjepidevalt häid tulemusi. See tähendab, et saame nüüd selle eest vastu anda taskukohase hinnaga pileteid ning uus sihtkohti. Teeme vajalikke ettevalmistusi Aberdeen-Riia liini avamiseks, et Riia kaudu oleks suurepärane ühendus Moskvasse, Bakuusse, Sankt Peterburgi, Varssavisse, Kiievisse ja Odessasse,” rääkis AirBalricu kommertsjuht Michael Grimme

Aberdeeni lennujaama juhataja Carol Benzie sõnas: “Energiatööstus lõikab sellest liinist kasu ning mitmed meie ärireisijad hindavad võimalust Riiga sõita ning sealt edasi lennata, mida see liin mugavalt võimaldab. Sellele lisaks on meie puhkusereisijate jaoks tervitatav avastada Riia kui lühipuhkuse sihtkoht. Ootame väga, et tervitada AirBalticut Aberdeenis.”

Liin hakkab käima neljal päeval nädalas – esmaspäeval, kolmapäeval, neljapäeval ning pühapäeval. AirBalticu reisijad sõidutab sinna Boeing 737 ning lend kestab 2 tundi 40 minutit. Liin pakub tähtsat teenust äridele mõlemas liini otsas, toites lisaks ka aina kasvavat puhkusereisiturgu kirde Šotimaalt populaarsesse Riiga.

Head Uudised GoodNews