1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. airBaltic avab Riia–Varna liini Bulgaariasse
airBaltic avab Riia–Varna liini Bulgaariasse

airBaltic avab Riia–Varna liini Bulgaariasse

Foto: airBaltic
Foto: airBaltic

Läti lennufirma airBaltic on sõlminud kokkuleppe rahvusvahelise reisikorraldajaga Tez Tour suvisteks lendudeks Varnasse Bulgaarias. Uus kaks korda nädalas toimuv lend alustab 24. juunil ning pakub mugavaid ühendusi kahe linna vahel ning edasisteks ühendusteks sihtkohtadega Baltikumis, Skandinaavias ning Venemaal.

Christophe Viatte, airBalticu kommertsjuht: “Uus liin pakub suurepäraseid vimalusi reisijatele külastada sooja ja päikeselist Varnat Musta mere ääres. Saabuvaks suvehooajaks lõpetame me mitmed liinid, mille nõudlus on vähenenud. See võimaldab meil teha lennukid saadavaks uutele liinidele.”

Konstantins Paļgovs, Tez Touri Baltikumi juht: “Varna on populaarne ja nõutud puhkusesihtkoht meie reisjatele ja oleme rõõmsad partnerluse üle airBalticuga, mis alustab lende sel liinil.”

Sihtkoht (Riiast): Varna (Bulgaaria)
Lennusagedus: 2 lendu nädalas
Lennud algavad: 24. juuni 2014
Hind *, Basic klass: 199 EUR
Hind*, Business Elite klass: 629 EUR

* Madalaim tagasilennuhind, mis sisaldab makse ja tasusid ning on vastavalt saadavusele leitav www.airBaltic.com.

airBaltic lendab Varnasse koks korda nädalas – teisipäeviti ja reediti. Varnasse elndab Boeing 737-300 ning lend kestab 2 tundi ja 40 minutit. Piletite hinnad algavad 199 eurost ning sisaldavad lennujaamamakse ning tasusid. Täieliku lennugraafiku leiate firma kodulehelt.

airBalticu võrgustikus on üle 60 sihtkoha, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

Tez Tour pakub tšarterlende aastaringselt. Tez Touri reisijad saavad külastada Türgit, Kreekat, Hispaaniat, Egiptust, Araabia Ühendemiraate, Taid, Kuubat, Dominikaani, Maldiive ja suusakuurorteid Austrias, Itaalias ning Andorras.

Head Uudised GoodNews