1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. 5 Facebook Messengeri nippi telefonis, mida sa ei teadnud
5 Facebook Messengeri nippi telefonis, mida sa ei teadnud

5 Facebook Messengeri nippi telefonis, mida sa ei teadnud

facebookFacebooki Messenger suhtlusäppi kasutab iga kuu üle miljardi inimese. Tele2 Klienditeenindusdirektor Sirli Seliov jagab viis kavalat nippi, kuidas rakendust paremini kasutada.

Mängud. Kui trükkida vestlusaknasse “@fbchess play”, siis avaneb kohe malelaud. Kui vestlusaknasse saata korv- või jalgpalli emoji ja sellele klikkida, siis saab ka neid mänge mängida. Kui sõbral on sünnipäev, siis õhupalli emojiga lendavad värvilised pallid üle ekraani.

Messengeri grupi-videokõne on suhteliselt uus võimalus, mis toimib samamoodi kui tavaline videokõne. Vajuta telefonitoru ikoonile ja saad mitme osalejaga korraga silmsidet pidada. Selleks on vaja äpi viimast versiooni.

Pilti ja videot saab teha otse Messenger äpiga, klikkides kaameraikoonile. Samuti saab saata helilõike otse äpist. Ning ka enda asukohta jagada – nii ei pea pikalt seletama, et oled hoopis selles teises Kalamaja kohvikus.

Lennufirma KLM saadab soovi korral lennuinfo ja isegi pardakaardi üle Messengeri. Ka Tele2 klienditeenindusega on võimalik tööajal mugavalt üle Facebooki Messengeri suhelda.

Kui inimene pole Su sõbralistis, siis Facebook võib temalt saabunud kirja spämmiks pidada ning jätta Sind tekstist teavitamata. Seega tasub aeg-ajalt vaadata ka sõnumitaotluste kausta: ava telefonis Messenger äpp > Settings > People > Message Requests > See filtered messages.

Ja vahest tahaks saabunud sõnumit lugeda nii, et “read” kirja teksti alla ei teki ja oleks rohkem aega vastusele mõelda. Kui panna telefon flight mode ehk lennurežiimile, siis teinekord on sõnum juba telefoni laetud ja seda saab lugeda. Samas internetiühenduse puudumisel ei saa sõnumiprogramm sellest aru ja reetlik “read” ehk “loetud” jääb tulemata.

Head Uudised GoodNews